OneWish account verificatie

Hoe gebruik je de blauwe account verificatie?

In een poging om nep profielen continu op afstand te houden, heeft OneWish een functie waarmee je kunt vragen dat jouw match zijn of haar profiel verifieert. Het OneWish verificatie programma is in eerste instantie uitgerold om een veilige, transparante en persoonlijke omgeving te creëeren voor ontmoetingen tussen wensouders en donoren. Vanaf nu kun je comfortabel contact zoeken en netwerken, wetende dat de persoon met wie je praat precies is wie hij zegt dat hij is.

Een blauw vinkje betekent het volgende:

  • het account is ten tijde van de validatie compleet en heeft de validatiestappen doorlopen.

OneWish-abonnees moeten voldoen aan onze onderstaande validatiestappen om het blauwe vinkje te ontvangen of te behouden.

Geschiktheidscriteria voor het blauwe vinkje

Alleen accounts die volledig zijn ingevuld komen in aanmerking voor het blauwe vinkje.
Ons team gebruikt de geschiktheidscriteria om ervoor te zorgen dat we de integriteit van het platform behouden. Je account moet aan de volgende criteria voldoen om het blauwe vinkje te krijgen of te behouden:

  • Compleet profiel: Je profiel moet volledig zijn ingevuld en tenminste één (bij voorkeur meerdere) herkenbare profielfoto(s) hebben
  • We controleren je voornaam, achternaam, geboortedatum en woonplaats.
  • Social media: je moet een link delen naar een social media (LinkedIn of Facebook) waar je actief bent.
  • ID: je moet een ID uploaden welke matched met de velden van persoonlijke gegevens.

    Niet-misleidend:

  • Uw account mag na validatie geen wijzigingen bevatten in profielfoto of voornaam
  • Uw account mag geen tekenen vertonen van misleiding of bedrieglijkheid
  • Uw account mag geen tekenen vertonen van platformmanipulatie en spam.

Het vinkje verschijnt zodra ons team je account heeft beoordeeld en of het aan onze vereisten voldoet.

Verlies van blauwe vinkje

In overeenstemming met de Servicevoorwaarden van OneWish kan OneWish het vinkje van een account op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving verwijderen.

Om verwarring te minimaliseren en de integriteit op het platform te bevorderen, zullen wijzigingen in uw herkenbare profielfoto’s, weergavenaam, geboortedatum of gebruikersnaam resulteren in een tijdelijk verlies van het blauwe vinkje totdat uw account wordt gevalideerd als zijnde nog steeds aan onze vereisten voldoen. Tijdens deze beoordelingsperiode zijn geen verdere wijzigingen aan uw profielfoto, weergavenaam of gebruikersnaam toegestaan.

Het vinkje verschijnt opnieuw zodra ons team je account heeft beoordeeld en als het nog steeds aan onze vereisten voldoet.

OneWish kan het vinkje ook verwijderen van accounts die in strijd blijken te zijn met de OneWish huisregels. Elke schending van de Servicevoorwaarden of huisregels, manipulatie van OneWish-processen of omzeiling van handhavingsmaatregelen kan leiden tot verlies van het vinkje of in bepaalde gevallen tot schorsing of onherroepelijk verwijdering zonder restitutie.

This function has been disabled for One Wish | Waar wensouders elkaar ontmoeten