Terug naar zoekresultaten

Leesboek: En nu komt alles goed

4 april '16

Nina had lang een grote kinderwens, maar ze was single en hierdoor kwam haar droom om moeder te worden in gevaar. Ze besloot op een roze speeddate te gaan en leerde daar het homoseksuele koppel Rick Paul Mulligen (o.a. bekend van A’dam – E.V.A. en De grote improvisatieshow) en René van Bakel (acteur) kennen. Ze besloten met z’n drieën te proberen een kind te krijgen en dat lukte. Ze kregen een prachtige zoon: de eerste roze speeddatebaby van de wereld!

In En nu komt alles goed beschrijft Nina de la Croix haar mislukte liefdesleven. Het meedoen aan een televisieprogramma over singles. De angst dat ze geen moeder zal worden. De keuze om een kindje te krijgen met twee mannen die met elkaar getrouwd zijn. Haar zwangerschap en haar bevalling. En de maakbaarheid van het leven. Ondanks het feit dat dit allemaal allesbehalve soepel verloopt, blijft ze geloven in één ding: nu komt alles goed. Want het leven is maakbaar en je kan alles naar je hand zetten. Of werkt het toch niet op die manier?

Nina vertelt haar verhaal op humoristische, pakkende en soms tragische wijze. Dit boek zet je aan het denken en Nina neemt je op fantastische wijze mee in haar bijzondere en boeiende wereld. De boodschap en de onderwerpen die in dit boek aan bod komen, sluiten perfect aan bij de keuzes waarmee jonge vrouwen in deze tijd mee te maken krijgen.

En nu komt alles goed
Prijs: 17,50

This function has been disabled for One Wish | Waar wensouders elkaar ontmoeten