Wat doet OneWish?

11 juli '16

OneWish is een community van mensen met een kinderwens, maar voor wie kinderen krijgen niet vanzelfsprekend is. Wij zijn er o.a. voor singles of koppels die hun kinderwens niet samen kunnen of willen vervullen.

OneWish creëert online een omgeving waarin wensouders geïnformeerd worden over co-ouderschap en niet-anoniem donorschap. Er zijn vele manieren om kinderen te krijgen, OneWish helpt onze leden met het vinden van iemand die zijn of haar kinderwens wil vervullen op een soortgelijke manier. We bieden een bibliotheek met medische en juridische informatie en delen ervaringen en verhalen, waardoor jij wijzer kunt worden over co-ouderschap, donorschap, familie constructies en jezelf.

OneWish brengt wensouders op een persoonlijke manier met elkaar in contact en geeft donoren een gezicht. Wensouders krijgen sturing op met wie zij hun kinderwens willen gaan vervullen. Tegelijkertijd respecteert OneWish met deze verpersoonlijking van donorschap de primaire behoefte van ieder kind om te weten uit wie zijn of haar leven voortkomt.

This function has been disabled for One Wish | Waar wensouders elkaar ontmoeten