Ik kom op internet diverse andere sites tegen waar ik een oproep kan plaatsen of lezen, wat maakt OneWish anders dan deze sites?

11 juli '16

OneWish is een platform gestart dat zich focust op bewustwording, informatievoorziening en connectie rondom wensouderschap en (niet-anoniem) donorschap.
Via OneWish kun je met behulp van een profiel een transparant en duidelijk beeld krijgen van wensouders en donoren. We realiseren ons dat een visueel beeld plus een beschrijving van iemands persoonlijkheid en wensen, erg belangrijk is bij de zoektocht naar de biologisch ouder van je toekomstig kind. Om deze reden werken wij met volledige profielen, lees je een uitgebreide beschrijving, kun je zoekfilters gebruiken (o.a. woonplaats, gewenst ouderschap) en zie je van leden één of meerdere foto’s. Hierdoor vergroot je de kans op een match en ben je véél minder tijd kwijt tijdens je zoektocht. Je zult veel tijd en aandacht willen investeren om iemand goed te leren kennen, voordat je de stap naar een poging tot zwangerschap wilt maken. Het is zonde om tijd te investeren in iemand die niet past bij jouw wens.
Daarnaast is er OneWish er voor alle wensouders, ongeacht hun geaardheid of relatiestatus.

This function has been disabled for One Wish | Waar wensouders elkaar ontmoeten