Wanneer mensen hun match hebben gevonden via OneWish, waarom besluiten zij dan niet samen een liefdesrelatie te starten en een kindje proberen te krijgen?

11 juli '16

De gezamenlijke kinderwens is wat mannen en vrouwen doet samenkomen op OneWish. Er is echter niets wat een mogelijke (romantische) relatie tegenhoudt. Ons primaire doel is het creëren van een community voor potentieel geweldige ouders en tegelijkertijd het wegnemen van de druk om eerst een liefdespartner te moeten vinden, voordat je aan kinderen kunt beginnen. In een samenleving die in veel vormen individualistisch is, hoeft ouderschap niet iets te zijn dat je alleen doet, zelfs wanneer je geen liefdespartner hebt.

Want als zoveel mensen een kinderwens hebben en elkaar niet kunnen vinden wanneer zij er klaar voor zijn, waarom brengen we hen dan niet samen in een passende vorm? Leden kiezen bewust voor een donor of voor co-ouderschap, waarbij zij in co-ouderschap de opvoeding, zorg, financiën en het geluk dat komt kijken bij het opvoeden van een kind – samen delen.

This function has been disabled for One Wish | Waar wensouders elkaar ontmoeten