Word lid om foto’s te bekijken, zo beschermen we de privacy van onze leden.
Als je lid bent kun je:

Word lid

Voor deze functie heb je een volledig profiel nodig

Wanneer je een profiel hebt kun je:

Maak nu een profiel aan

Je profiel is niet compleet

Je kunt berichten sturen en ontvangen wanneer je profiel 100% compleet is.

Maak nu je profiel compleet.
Interesse Contactverzoek

Wish, 39 jaarGeverifieerd profiel

, Nederland

Creëer account voor toegang
Ik ben een single vrouw, happy met m'n huis, werk en leven, maar ik zou daar nu toch wel dolgraag een kindje in verwelkomen! Ik werk in de IT, wat ik voor een groot deel heerlijk vanuit huis kan doen. Mijn vrije tijd vul ik door quality time door te brengen met vrienden, familie en mijn hond. Ik rijd daarnaast graag paard, heb 101 (vooral creatieve) hobbies en leid verder een relatief gezond en sportief leven.

Ik sta pIk ben een single vrouw, happy met m'n huis, werk en leven, maar ik zou daar nu toch wel dolgraag een kindje in verwelkomen! Ik werk in de IT, wat ik voor een groot deel heerlijk vanuit huis kan doen. Mijn vrije tijd vul ik door quality time door te brengen met vrienden, familie en mijn hond. Ik rijd daarnaast graag paard, heb 101 (vooral creatieve) hobbies en leid verder een relatief gezond en sportief leven.

Ik sta positief in het leven en ben heel empatisch. Ik ben een onverbetelijke glas-half-vol-denker en een ontzettende dierenliefhebber. Ik ben opgegroeid in een hechte, liefdevolle familie, waarin er heel warm contact is met mijn zus, zwager en ouders, maar ook met mijn ooms, tantes, nichten en neven. Één hele grote happy family dus! Ik sta zowel open voor donor, donor+ als co-ouderschap (mits er voldoende klik is beiderzijds).

This function has been disabled for One Wish | Waar wensouders elkaar ontmoeten