Voor deze functie heb je een volledig profiel nodig

Wanneer je een profiel hebt kun je:

Maak nu een profiel aan

Stuur een contactverzoek naar Bas

Bewaar Stuur bericht naar Bas

Bas, 31 jaar

Arnhem, Gelderland

Hallo, leuk dat je op mijn profiel kijkt! Als ik iets doe dan doe ik het ook graag goed dus hopelijk spreekt de hoeveelheid van de tekst je/jullie aan en schetst het een goed beeld van wie ik ben ;)

Ik ben een Nederlands, Zweeds en Duits mengelmoes"je". Ik heb jaren in het buitenland gewoond maar uiteindelijk heb ik besloten dat ik mij toch weer in ons kleine kikkerlandje wou settelen. Sindsdien woon ik met veel plezier in het mooie Arnhem.

Hier is een opsomming van mijn persoonlijke eigenschappen zodat je kunt/ jullie kunnen kijken of dit een past in wat je zoekt/jullie zoeken.
Ik ben positief, behulpzaam, nieuwsgierig, spontaan, sociaal, erg creatief, actief, open (minded), verzorgend, ambitieus, gepassioneerd in wat ik doe, handig, dyslect met talenknobbel (4 vloeiend en nog een hoop matig) en ik houd van diepgang gemixt met een stukje humor.

Ik denk dat ik nooit helemaal uit de waarom-fase gekomen ben :) Dus ik leer graag en veel over de wereld om mij heen en allerlei onderwerpen die mij boeien. Ik vind het heerlijk om podcasts en hoorcolleges te beluisteren over bv paleontologie, psychologie, filosofie, geschiedenis, futurologie, duurzaamheid, economie, biologie, geopolitiek, astronomie, ecologie, mycologie, archeologie, mythologieën etc...
Daarnaast heb ik een vlotte babbel en ik kan mij mengen in bijna alle kringen waarbij ik het juist heerlijk vind om uiterst diepe gesprekken te hebben over alle onderwerpen, hoe niche of nieuw voor mij ze ook zijn. Ik heb een redelijk groot sociaal netwerk en ben dan ook graag in gezelschap. Gezien ik meertalig ben opgevoed en negen jaar in het buitenland gewoond heb ben ik erg goed met (behalve spelling dan) en houd van talen/taal en ben er dan ook graag mee bezig.
Om mijn creativiteit ook zelf fysieke vorm te kunnen geven ik vind het heerlijk om ter afwisseling van het vele beeldschermstaren mooie dingen te maken. Daarom maak ik mijn eigen meubilair, soms kleding en eigenlijk wel alles waarvan ik vind dat het leuker/mooier is om zelf te maken. Daarnaast heb ik een klein voedselbosje in mijn achtertuin (vandaar ook de eenden als huisdieren).
Uiteraard ben ik ook regelmatig buiten en vaak op pad in de natuur en dan voornamelijk door de bossen. Ik kan altijd heerlijk genieten van de natuur en leven om mij heen en ik vond het altijd al belangrijk om te genieten, en mij bewust te zijn, van de ervaringen om mij heen.

Kortom ik ben dus een echte denker, ik ben graag productief bezig en geniet van het leven :)

Door mijn ervaringen in het buitenland en dan voornamelijk in de wilde natuur van Scandinavië heb ik besloten dat ik graag een grootschaligere positieve invloed wil hebben op de wereld. Dus heb ik besloten om te stoppen met mijn werk in de zorg en er werk van te gaan maken. Daarom studeer ik nu ook weer, Climate & Management en ben in het laatste jaar van mijn opleiding. Gezien niemand het kent: het is een mengvorm tussen bestuurskunde en planologie, voor de duurzaamheidstransitie. Ik werk dus voor gemeenten aan o.a. de plannen voor klimaatadaptatie, warmtetransitie en energietransitie. Ik had genoeg van het klagen over de toestand van de wereld en ik vind dit een constructievere aanpak :)

 • Ik zoek
  • Ik sta open om donor te worden
 • ToelichtingIk leef graag met een verlangen naar de toekomst terwijl ik van het heden geniet. Ik werk met veel passie aan een mooie toekomst en kinderen zijn naar mijn mening daar het belangrijkste in. Daar doen we het per slot van rekening toch allemaal voor ;)

  Ik ben momenteel al bezig om het donortraject te doorlopen met een vriendin die graag BAM wil worden en het lijkt mij leuk om nog één a twee mensen/koppels te helpen in hun wens :)

  Qua betrokkenheid heb ik mezelf als minimale eis voorgenomen dat ik graag op kraamvisite wil komen en dat ik één keer per jaar een gezellige dag (BBQ oid) wil organiseren waarop ik mijn donorkinderen kan zien en ze elkaar kunnen ontmoeten.
  Ik sta hoe dan ook altijd open voor contact vanuit het kind mocht het daar behoefte aan hebben. Het is naar mijn mening erg belangrijk voor de ontwikkeling van een kind om de mogelijkheid daartoe te hebben. Verder sta ik uiteraard open om jouw/jullie wensen te horen en bespreken :)

  Ik wil uitsluitend met een notarieel donorcontract werken zodat we alle afspraken helder hebben en eventueel gedoe zo goed mogelijk kunnen voorkomen.

  Mocht jij/mochten jullie je hierin kunnen vinden dan hoor ik graag van je/jullie en wellicht kunnen we samen wat meer geluk op de wereld helpen :)
 • RelatiestatusSingle
 • Kinderen
  • Ik heb nog geen kinderen
 • BeroepNog eventjes weer student
 • Opleidingsniveau HBO
 • Lengte201
 • Postuurnormaal
 • Haarkleurblond
 • Oogkleurblauw

This function has been disabled for One Wish | Waar wensouders elkaar ontmoeten