Word lid om foto’s te bekijken, zo beschermen we de privacy van onze leden.
Als je lid bent kun je:

Word lid

Voor deze functie heb je een volledig profiel nodig

Wanneer je een profiel hebt kun je:

Maak nu een profiel aan

Stuur een contactverzoek naar Wendy&Claudia

Bewaar Stuur bericht naar Wendy&Claudia

Abonnee? Ja   Alléén abonnees kunnen jou een contactverzoek sturen. Ben jij abonnee? Stuur dan een contactverzoek om in contact te komen.

Wendy&Claudia, 36 jaar

Zevenaar, Gelderland

Creëer account voor toegang
Hoi! wij zijn Wendy & Claudia, respectievelijk 36 en 49 jaar en woonachtig in Zevenaar en zijn op zoek naar een donor om onze kinderwens te vervullen.

Wendy is werkzaam in de zorg, zij is al 13 jaar woonondersteuner in een wooncentrum voor meervoudig complex beperkten en ik ben al 15 jaar werkzaam als e-Commerce Specialist, zowel voor mijn eigeHoi! wij zijn Wendy & Claudia, respectievelijk 36 en 49 jaar en woonachtig in Zevenaar en zijn op zoek naar een donor om onze kinderwens te vervullen.

Wendy is werkzaam in de zorg, zij is al 13 jaar woonondersteuner in een wooncentrum voor meervoudig complex beperkten en ik ben al 15 jaar werkzaam als e-Commerce Specialist, zowel voor mijn eigen bedrijf als in loondienst. Naast ons werk hebben wij ook samen een eigen dansvereniging. We leven gezond, Wendy danst zelf ook en ik ben 2x per week te vinden op de squashbaan. Samen hebben we twee honden en een kat wat ons leven compleet maakte maar nu merken we al langere tijd dat ons verlangen om ons gezin uit te breiden steeds groter wordt.

This function has been disabled for One Wish | Waar wensouders elkaar ontmoeten