Word lid om foto’s te bekijken, zo beschermen we de privacy van onze leden.
Als je lid bent kun je:

Word lid

Voor deze functie heb je een volledig profiel nodig

Wanneer je een profiel hebt kun je:

Maak nu een profiel aan
Je hebt nog onbeantwoorde contactverzoeken
Beantwoord deze eerst voordat je een nieuw contactverzoek stuurt.

Interesse Contactverzoek

Elise, 44 jaarGeverifieerd profiel

Limburg- grens Noord-brabant, Limburg

Creëer account voor toegang
Na een fertiliteitstraject van bijna 3,5 jaar heb ik dit stuk helaas moet afsluiten zonder het gewenste resultaat. Middels IVF ben ik twee keer zwanger mogen raken. Met 18 weken is mijn tweeling Duke en Sepp stil geboren. Een verdrietige periode. Hierna mocht ik nogmaals zwanger raken, helaas eindigde dit in een miskraam.
Gezien mijn leeftijd (44 jaar) eindige kort hierna het fertiliteitstraject voor mij.

Omdat de wens voor mNa een fertiliteitstraject van bijna 3,5 jaar heb ik dit stuk helaas moet afsluiten zonder het gewenste resultaat. Middels IVF ben ik twee keer zwanger mogen raken. Met 18 weken is mijn tweeling Duke en Sepp stil geboren. Een verdrietige periode. Hierna mocht ik nogmaals zwanger raken, helaas eindigde dit in een miskraam.
Gezien mijn leeftijd (44 jaar) eindige kort hierna het fertiliteitstraject voor mij.

Omdat de wens voor mij nu nog te groot is om definitief af te sluiten, maar de tijd ook dringt, wil ik kijken of deze weg ook passend kan zijn. Ik ben benieuwd wat de beweegredenen zijn voor jouw als donor om mij te helpen.

Ik ben woonachtig in Noord-Limburg/ Noord-Brabant. Maar ben ook bijna ieder weekend in Almelo. Dit zorgt wellicht voor meer mogelijkheden. In het dagelijks leven werk ik met kinderen, geniet ik van de natuur en sport ik graag.

This function has been disabled for One Wish | Waar wensouders elkaar ontmoeten