Word lid om foto’s te bekijken, zo beschermen we de privacy van onze leden.
Als je lid bent kun je:

Word lid

Voor deze functie heb je een volledig profiel nodig

Wanneer je een profiel hebt kun je:

Maak nu een profiel aan

Stuur een contactverzoek naar Freek

Bewaar Stuur bericht naar Freek

Abonnee? Ja   Alléén abonnees kunnen jou een contactverzoek sturen. Ben jij abonnee? Stuur dan een contactverzoek om in contact te komen.

Freek, 54 jaar


Klik hier om Freek te laten weten dat je interesse hebt.

Amsterdam, Noord-Holland

Creëer account voor toegang
Hoi, ik ben Freek, 53, alleenstaande vader van een meisje van 8 met wie ik een zeer hechte band heb. Ik co-ouder met haar moeder en zie mijn dochter 3 tot 4 keer per week. Ik werk 40% voor een werkgever en 60% voor mezelf en kan redelijk flexibel mijn 'zorgtijd' indelen.

Ik heb een sterke wens iig om nog één (misschien twee) keer vader te worden, niet als donor, maar als co-ouder. Recent wees een vriendin me op de optie onewish - en om daarbij te kunnen kiezen voor co-ouderschap - en ik vond dat eigenlijk heel aantrekkelijk klinken.

Ik ben een hetero-man en heb ongeveer de helft van m'n leven samengewoond in verschillende relaties. Ik ben nu alleenstaand. Alweer twee jaar en verwacht dat ik op een gegeven moment wel weer een Hoi, ik ben Freek, 53, alleenstaande vader van een meisje van 8 met wie ik een zeer hechte band heb. Ik co-ouder met haar moeder en zie mijn dochter 3 tot 4 keer per week. Ik werk 40% voor een werkgever en 60% voor mezelf en kan redelijk flexibel mijn 'zorgtijd' indelen.

Ik heb een sterke wens iig om nog één (misschien twee) keer vader te worden, niet als donor, maar als co-ouder. Recent wees een vriendin me op de optie onewish - en om daarbij te kunnen kiezen voor co-ouderschap - en ik vond dat eigenlijk heel aantrekkelijk klinken.

Ik ben een hetero-man en heb ongeveer de helft van m'n leven samengewoond in verschillende relaties. Ik ben nu alleenstaand. Alweer twee jaar en verwacht dat ik op een gegeven moment wel weer een relatie zal hebben. Alleen vind ik in deze fase van mijn leven het vinden van en bouwen aan connecties belangrijker dan het zo snel mogelijk weer vinden van een liefdespartner en het starten van een relatie. Maar hierdoor komt wel het nog een keer vader worden verder uit zicht.

En dus is deze vorm - georganiseerd en gepland co-ouderschap - iets wat ik heel graag wil onderzoeken. Met jou..?

Ik zou het leuk vinden om een autonoom en ruimdenkende, zelfstandige, intelligente, wakkere vrouw te ontmoeten die - net als ik - niet gevaccineerd (covid) is, in de omgeving van Amsterdam.

Als je een berichtje achterlaat, krijg je altijd antwoord, maar ik begrijp dat dat ook een voorwaarde is hier.

Wellicht tot snel? Groetjes, Freek

This function has been disabled for One Wish | Waar wensouders elkaar ontmoeten