Word lid om foto’s te bekijken, zo beschermen we de privacy van onze leden.
Als je lid bent kun je:

Word lid

Voor deze functie heb je een volledig profiel nodig

Wanneer je een profiel hebt kun je:

Maak nu een profiel aan
Je hebt nog onbeantwoorde contactverzoeken
Beantwoord deze eerst voordat je een nieuw contactverzoek stuurt.

Bewaar Stuur bericht naar Jacqueline

Abonnee? Ja   Alléén abonnees kunnen jou een contactverzoek sturen. Ben jij abonnee? Stuur dan een contactverzoek om in contact te komen.

Jacqueline, 36 jaar

Nijmegen, Gelderland

Creëer account voor toegang
Ik heb al de liefde van kinderen mogen ontvangen en ben moeder. Daarnaast werk ik 24 uur per week als jurist. Ik geniet van spelletjes doen, film kijken en vooral gezelligheid met vriendinnen.

Mijn interesses liggen in muziek (luisteren), lezen en genieten van de natuur. Ik hou ervan op dagjes weIk heb al de liefde van kinderen mogen ontvangen en ben moeder. Daarnaast werk ik 24 uur per week als jurist. Ik geniet van spelletjes doen, film kijken en vooral gezelligheid met vriendinnen.

Mijn interesses liggen in muziek (luisteren), lezen en genieten van de natuur. Ik hou ervan op dagjes weg te gaan en met mijn gezin de natuur in de buurt te ontdekken.

Ook al ben ik al moeder wil ik toch heel graag nog een kindje. Mijn hart heeft nog heel veel liefde over en voel me nog zeker niet compleet. Ik wil hier niemand mee kwetsen maar vooral laten weten hoe mijn gevoel is en ik hierin sta.

This function has been disabled for One Wish | Waar wensouders elkaar ontmoeten