Word lid om foto’s te bekijken, zo beschermen we de privacy van onze leden.
Als je lid bent kun je:

Word lid

Voor deze functie heb je een volledig profiel nodig

Wanneer je een profiel hebt kun je:

Maak nu een profiel aan

Stuur een contactverzoek naar Jeroen

Interesse Contactverzoek

Jeroen, 42 jaarGeverifieerd profiel

Den Haag, Zuid-Holland

Creëer account voor toegang
Ik, Jeroen (41 jaar en 1.81m lang), ben een ondernemende, rustige en avontuurlijke man. Ik woon in een fijn appartement in Den Haag en ben te omschrijven als spontaan, breed geïnteresseerd en intelligent. Bij mij voelen mensen zich direct op hun gemak. Ik maak makkelijk contact, ben zelfzeker, maar ook absoluut gevoelig en heb een hoog EQ. Ik heb een slank figuur, een volle bos, donker haar en sprekende ogen.

Ik ben opgegroeid met een oudere broer en zus in Woerden en ben op mijn 5e met mijn gezin naar het Brabantse Rosmalen verhuisd. Ik kom uit een warm en knus gezin en kijk met veel plezier terug op mijn jeugd. Vanuit de Mavo ben ik een jaar gaan studeren in Amerika om meer inspiratie op te doen. Ik voelde mij echter nog wat te jong, waardoor ik besloot om weer terug te gaan naar Nederland. In Hilversum heb ik vervolgens een MBO studie Elektrotechniek afgerond en Commercieel Ingenieur op de Haagse hogeschool gestudeerd. Inmiddels ben ik de trotse eigenaar van een goedlopend bedrijf dat de telefonie verzorgt, met name binnen de zorg, in Nederland en in België. Ik heb veel passie voor mijn vak en ben een leuke baas voor mijn personeel. Ik voel me zeer verantwoordelijk voor mijn bedrijf waardoor ik het soms nIk, Jeroen (41 jaar en 1.81m lang), ben een ondernemende, rustige en avontuurlijke man. Ik woon in een fijn appartement in Den Haag en ben te omschrijven als spontaan, breed geïnteresseerd en intelligent. Bij mij voelen mensen zich direct op hun gemak. Ik maak makkelijk contact, ben zelfzeker, maar ook absoluut gevoelig en heb een hoog EQ. Ik heb een slank figuur, een volle bos, donker haar en sprekende ogen.

Ik ben opgegroeid met een oudere broer en zus in Woerden en ben op mijn 5e met mijn gezin naar het Brabantse Rosmalen verhuisd. Ik kom uit een warm en knus gezin en kijk met veel plezier terug op mijn jeugd. Vanuit de Mavo ben ik een jaar gaan studeren in Amerika om meer inspiratie op te doen. Ik voelde mij echter nog wat te jong, waardoor ik besloot om weer terug te gaan naar Nederland. In Hilversum heb ik vervolgens een MBO studie Elektrotechniek afgerond en Commercieel Ingenieur op de Haagse hogeschool gestudeerd. Inmiddels ben ik de trotse eigenaar van een goedlopend bedrijf dat de telefonie verzorgt, met name binnen de zorg, in Nederland en in België. Ik heb veel passie voor mijn vak en ben een leuke baas voor mijn personeel. Ik voel me zeer verantwoordelijk voor mijn bedrijf waardoor ik het soms nog lastig vind om dingen uit handen te geven, maar daarin maak ik momenteel grote stappen. Het is voor mij vooral ook belangrijk om plezier te hebben en lol te maken. Als kind was ik al een dromer vol nieuwe ideeën, en op latere leeftijd heeft deze spontaniteit zich voortgezet.

Ik heb diverse vrienden en een groot sociaal netwerk opgebouwd. Ik ben een loyale vriend en vind het leuk om actief te zijn; schaatsen, skiën, snowboarden, motor rijden, zeilen, en marathons lopen. In de toekomst lijkt het mij fantastisch om aan dit lijstje ook 'vliegen' te kunnen toevoegen.

Een van mijn passies is reizen. Ik dompel me graag onder in een ander land met de bijbehorende cultuur zonder agenda. Een van mijn mooiste reizen was naar Nepal.

Naast sportief bezig te zijn, ben ik ook graag te vinden in de kroeg voor een biertje met vrienden. Ik ben down-to-earth en heb niet per se iets met spiritualiteit. Wel sta ik er altijd voor open om nieuwe dingen te leren en ontdekken, en ga ik een goede discussie op zijn tijd niet uit de weg. Ik ben een tikkeltje chaotisch en mijn humor kan soms op het randje zijn, daar ben ik me van bewust. Maar ik ben vooral een hele vrolijke, warme en reislustige man waar mensen op kunnen bouwen.

This function has been disabled for One Wish | Waar wensouders elkaar ontmoeten