Word lid om foto’s te bekijken, zo beschermen we de privacy van onze leden.
Als je lid bent kun je:

Word lid

Voor deze functie heb je een volledig profiel nodig

Wanneer je een profiel hebt kun je:

Maak nu een profiel aan

Stuur een contactverzoek naar Chantal

Bewaar Stuur bericht naar Chantal

Abonnee? Ja   Alléén abonnees kunnen jou een contactverzoek sturen. Ben jij abonnee? Stuur dan een contactverzoek om in contact te komen.

Chantal, 38 jaar

Haarlem, Noord-Holland

Creëer account voor toegang
Ik heb een gelukkig leven met lieve familieleden en vrienden om mij heen. Ik doe veel leuke dingen met mijn kleine neefjes en regelmatig gezelligheid met vrienden of familie. Ik werk als gastouder bij verschillende gezinnen met kinderen en heb daar veel plezier in.
Toch heb ik altijd een gemis gevoeld. Ik wilde al jong moeder worden en huisje, boompje, beestje had ik toen graag gewild..
Helaas lopen de dingen totaal anders in het leven, maar leid ik een fantastisch en zelfstandig leven en heb al veel gezien van de wereld. Ik hou Ik heb een gelukkig leven met lieve familieleden en vrienden om mij heen. Ik doe veel leuke dingen met mijn kleine neefjes en regelmatig gezelligheid met vrienden of familie. Ik werk als gastouder bij verschillende gezinnen met kinderen en heb daar veel plezier in.
Toch heb ik altijd een gemis gevoeld. Ik wilde al jong moeder worden en huisje, boompje, beestje had ik toen graag gewild..
Helaas lopen de dingen totaal anders in het leven, maar leid ik een fantastisch en zelfstandig leven en heb al veel gezien van de wereld. Ik hou enorm van reizen en avonturen beleven en nieuwe dingen uitproberen. Relaties heb ik gehad maar een eigen kindje is er nooit van gekomen. De rol van trotse tante en blije gastouder is heerlijk, maar stiekem verlang ik er steeds naar om nog zelf moeder te worden.
Ik heb al veel gezien en er is zoveel moois in de wereld en wil nog veel meer plekken ontdekken. Ik zou daar nog heel graag een kindje aan willen toevoegen zodat ik mijn kind ook de wereld kan laten zien en de vrijheid te geven om de wereld te ontdekken in zijn/haar leven.

This function has been disabled for One Wish | Waar wensouders elkaar ontmoeten