Voor deze functie heb je een volledig profiel nodig

Wanneer je een profiel hebt kun je:

Maak nu een profiel aan
Je hebt nog onbeantwoorde contactverzoeken
Beantwoord deze eerst voordat je een nieuw contactverzoek stuurt.

Bewaar Stuur bericht naar Lydia

Lydia, 31 jaar

Ermelo, Gelderland

Hoi hoi!

Van jongs af aan ben ik altijd nieuwsgierig geweest naar alles en iedereen om mij heen. Ik vroeg altijd aan mijn moeder: ''Waarom dan?'', waarna ze met eindeloos geduld uitlegde hoe het in elkaar stak. Ik kijk met heel veel positiviteit terug op mijn jeugd. Ik ben geboren en getogen in Zeewolde, waar ik samen met mijn moeder en oudere broer opgroeide in een huis waar altijd mensen over de vloer waren, het gezellig was en er een vrije, open sfeer heerste. Misschien mede hierdoor ben ik een vrije, openminded denker geworden.

Ik heb altijd van kinderen gehouden. Zo lekker puur en eerlijk. Echter had ik geen echte kinderwens tot 2 jaar geleden. Dingen komen zoals ze komen, van het leven uitstippelen tot in de details ben ik allesbehalve. Daar is het leven te dynamisch en onzeker voor.

Wie ben ik verder? Ik heb European Studies gestudeerd, een echte alfa persoon. Ik ben nu bezig met mij omscholen in maatschappelijke hoek als Agogisch Medewerker GGZ, want ik geef erg om de mens (maar ook dier en milieu). Ik ben ook heel zorgzaam en zet vaak alles in voor de mensen waarvan ik houd, soms ten koste van mijzelf. Verder noemen mensen mij erg enthousiast, een kletskous, energiek en gevoelig. Ik kan gauw geraakt zijn door onrecht in de wereld, maar ik kan ook pittig zijn en direct (flapuit). Daarnaast ben ik echte levensgenieter, houd ik van outdoor activiteiten, muziek (speel sinds kort gitaar), wintersport, kamperen, tuinieren en nog veel meer.

Waarnaar ik op zoek ben?

De gedachte van een kind overheerst in mijn hoofd, maar eenouderschap lijkt mij een te grote verantwoording. Tevens speelt familie een rol. Ik heb wel het een en ander meegemaakt en weinig familie om mij heen, die mij in de ondersteuning van mijn kinderwens kunnen helpen. Voor mijn kind bied ik een graag warm bad en een grotere familie om haar/hem heen. Bovendien geeft het mij een heel vertrouwd en veilig idee om samen met een ander de opvoeding te mogen verzorgen. Ik houd erg van consensus, alles in goed overleg, en dingen zijn voor mij niet meteen vastgelegd. Elkaar kunnen vertrouwen is natuurlijk heel belangrijk en het lijkt me prettig de opvoeding 50/50 te verzorgen, maar dat kan in overleg natuurlijk.
Ik woon nu nog in Ermelo, maar ik maak overal mijn woonplaats van. Mijn wens is om naar de stad Utrecht te verhuizen maar het is geen 'must'. Wel wil ik in de buurt van de co-vader(s) wonen.

En, ohja: hopelijk zijn je/jullie beter in structuur bieden, timemanagement en iets minder chaotisch ^^ :p. Dan houd ik me wel bezig met de creatieve ontwikkeling ;).

Voor zo'n grote stap als deze, hoop ik je/jullie graag goed te leren kennen voordat je de stap zet.

Ik hoop een goede impressie te hebben gegeven en wie weet tot snel!

Groetjes,

Lydia

 • Ik zoek
  • Ik zoek een co-ouder (gedeeld ouderschap)
 • ToelichtingZoals ik deels in mijn persoonlijke beschrijving al vermeldde, ben ik op zoek naar:

  - samen de opvoeding te verzorgen
  - bij elkaar in de buurt wonen
  - een flexibele instelling
  - samen altijd bereid willen zijn een passende oplossing te vinden
  - duidelijke en directe communicatie
  - eerlijkheid, oprechtheid, stabiliteit en betrouwbaarheid
 • RelatiestatusSingle
 • Kinderen
  • Ik heb nog geen kinderen
 • BeroepStuderend
 • Opleidingsniveau HBO
 • Lengte162
 • Postuurslank
 • Haarkleurblond
 • Oogkleuranders

This function has been disabled for One Wish | Waar wensouders elkaar ontmoeten