Word lid om foto’s te bekijken, zo beschermen we de privacy van onze leden.
Als je lid bent kun je:

Word lid

Voor deze functie heb je een volledig profiel nodig

Wanneer je een profiel hebt kun je:

Maak nu een profiel aan

Stuur een contactverzoek naar Nayomie

Bewaar Stuur bericht naar Nayomie

Nayomie, 28 jaarGeverifieerd profiel

Den Haag , Zuid-Holland

Creëer account voor toegang
Wij zijn een lesbisch stel (26 en 28 jaar) met een kinderwens. We wonen en werken in Den Haag, maar zijn afkomstig uit Breda en Curaçao. Na 5,5 jaar samenzijn zijn we eraan toe om een gezin te beginnen.

Nayomie:
Ik ben afgestuurd vaktherpeut (HBO) en werk momenteel bij een kinderdagverblijf met kinderen van 0 tot 4 jaar. Thuis ben ik graag bezig met mWij zijn een lesbisch stel (26 en 28 jaar) met een kinderwens. We wonen en werken in Den Haag, maar zijn afkomstig uit Breda en Curaçao. Na 5,5 jaar samenzijn zijn we eraan toe om een gezin te beginnen.

Nayomie:
Ik ben afgestuurd vaktherpeut (HBO) en werk momenteel bij een kinderdagverblijf met kinderen van 0 tot 4 jaar. Thuis ben ik graag bezig met mijn planten terwijl ik muziek luister van lofi tot heavy metal. Ik ben een grote dierenvriend, game graag en ben een familiemens.

Lisette:
Ik heb Neerlandistiek en boekwetenschap gestudeerd (WO) en werk momenteel in een boekhandel. Ik lees veel en ben ook graag met mijn LP-verzameling bezig. Ik ben fan van onze kat, Mia, en speel graag bordspelletjes.

This function has been disabled for One Wish | Waar wensouders elkaar ontmoeten