Word lid om foto’s te bekijken, zo beschermen we de privacy van onze leden.
Als je lid bent kun je:

Word lid

Voor deze functie heb je een volledig profiel nodig

Wanneer je een profiel hebt kun je:

Maak nu een profiel aan

Je profiel is niet compleet

Je kunt berichten sturen en ontvangen wanneer je profiel 100% compleet is.

Maak nu je profiel compleet.
Stuur bericht
Activeer je account om een bericht te sturen

Activeer account

Quirine en Johan, 33 jaar


Lelystad, Flevoland

Creëer account voor toegang
Wij zijn Johan en Quirine en na een intensief ziekenhuistraject opzoek naar een donor om onze kinderwens in vervulling te laten gaan. Helaas is het voor ons, niet mogelijk om samen op de natuurlijke weg een kindje te krijgen.

Johan: ik ben 43 jaar en opgegroeid in de mooie provincie Drenthe. Ik ben projectmanager bij een groot bedrijf en in mijn vrije uurtjes werk ik graag in de tuin, spendeer ik aan mijnWij zijn Johan en Quirine en na een intensief ziekenhuistraject opzoek naar een donor om onze kinderwens in vervulling te laten gaan. Helaas is het voor ons, niet mogelijk om samen op de natuurlijke weg een kindje te krijgen.

Johan: ik ben 43 jaar en opgegroeid in de mooie provincie Drenthe. Ik ben projectmanager bij een groot bedrijf en in mijn vrije uurtjes werk ik graag in de tuin, spendeer ik aan mijn auto en houd ik van koken.

Quirine: Ik ben 31. Na mijn studie Bouwkunde ben ik in Flevoland beland. Ik kijk graag een filmpje, speel cello en sport graag.

We zijn sinds 2019 samen en hebben een dochter van bijna 5 uit een eerdere relatie. We wonen in een mooi huis met onze hond. We zijn graag buiten, houden van lekker eten en vakantie vieren. Daarnaast zijn familie en vrienden voor ons erg belangrijk.

This function has been disabled for One Wish | Waar wensouders elkaar ontmoeten