Word lid om foto’s te bekijken, zo beschermen we de privacy van onze leden.
Als je lid bent kun je:

Word lid

Voor deze functie heb je een volledig profiel nodig

Wanneer je een profiel hebt kun je:

Maak nu een profiel aan
Je hebt nog onbeantwoorde contactverzoeken
Beantwoord deze eerst voordat je een nieuw contactverzoek stuurt.

Bewaar Stuur bericht naar Marissa&Selina

Abonnee? Ja   Alléén abonnees kunnen jou een contactverzoek sturen. Ben jij abonnee? Stuur dan een contactverzoek om in contact te komen.

Marissa&Selina, 33 jaar

Aalsmeer, Noord-Holland

Creëer account voor toegang
Wij zijn Marissa en Selina, beiden 33 jaar en woonachtig in Aalsmeer. Op de foto’s is Marissa de vrouw met bruin haar, Selina met rood haar.

Wij zijn inmiddels al bijna 8 jaar samen, waarvan meer dan 3 jaar getrouwd. Hoe houden jullie het vol zou je denken, maar we vinden elkaar nog steeds erg lief!

Afgelopen jaar hebben we dan eindelijk ons droomhuis kunnen kopen. We hebben nu dus wel huisje, boompje en het beestje (een zwarte Labrador genaamd Olaf), maar we hebben onze grootste wens nog niet vervuld.. NamelWij zijn Marissa en Selina, beiden 33 jaar en woonachtig in Aalsmeer. Op de foto’s is Marissa de vrouw met bruin haar, Selina met rood haar.

Wij zijn inmiddels al bijna 8 jaar samen, waarvan meer dan 3 jaar getrouwd. Hoe houden jullie het vol zou je denken, maar we vinden elkaar nog steeds erg lief!

Afgelopen jaar hebben we dan eindelijk ons droomhuis kunnen kopen. We hebben nu dus wel huisje, boompje en het beestje (een zwarte Labrador genaamd Olaf), maar we hebben onze grootste wens nog niet vervuld.. Namelijk een kindje!

Marissa is directiesecretaresse op een school en Selina is communicatiemedewerker bij een zorginstelling. Daarnaast is Selina ondernemer (online marketingbedrijf).

Onze foto’s laten een beetje zien hoe we zijn. We houden van varen, winkelen, met de hond er op uit, uiteten gaan en gezelligheid met vrienden en familie. Van een gezellige avond zijn we niet vies, maar er moet ook tijd voor ontspanning zijn. Daarom vinden we een dagje vertoeven in de sauna of een Netflix & Chill dag ook heerlijk.

This function has been disabled for One Wish | Waar wensouders elkaar ontmoeten