Word lid om foto’s te bekijken, zo beschermen we de privacy van onze leden.
Als je lid bent kun je:

Word lid

Voor deze functie heb je een volledig profiel nodig

Wanneer je een profiel hebt kun je:

Maak nu een profiel aan

Stuur een contactverzoek naar Thijs

Interesse Contactverzoek

Thijs, 46 jaarGeverifieerd profiel

Eindhoven, Noord-Brabant

Creëer account voor toegang
Hoi ik ben een 45-jarige (hetero) man. Ik heb leuke mensen om me heen en een stabiel en bevredigend (sociaal) leven. Ik ben actief, nieuwsgierig, vriendelijk (meestal ;-) ) en zachtaardig. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te dansen, kitesurfen of gewoon een mooie wandeling te maken. Ook vind ik het leuk om met vrienden /vriendinnen af te spreken voor een drankje, theatervoorstelling, concert of gewoon een ontspannen avond op bank.

Verder vind ik het boeiend om te reizen en wat van de wereld te zien. Ik ben een redelijk open minded persoon en ben geinteresseerd in wat andere mensen bHoi ik ben een 45-jarige (hetero) man. Ik heb leuke mensen om me heen en een stabiel en bevredigend (sociaal) leven. Ik ben actief, nieuwsgierig, vriendelijk (meestal ;-) ) en zachtaardig. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te dansen, kitesurfen of gewoon een mooie wandeling te maken. Ook vind ik het leuk om met vrienden /vriendinnen af te spreken voor een drankje, theatervoorstelling, concert of gewoon een ontspannen avond op bank.

Verder vind ik het boeiend om te reizen en wat van de wereld te zien. Ik ben een redelijk open minded persoon en ben geinteresseerd in wat andere mensen bezig houdt, en vind het leuk om nieuwe dingen te leren of zaken uit een ander perspectief te (leren) zien.

Ik heb een inhoudelijke functie en vind het hardstikke leuk om te 'puzzelen' om mooie technische oplossingen te bedenken, in mijn prive leven ben ik echter vooral met andere zaken bezig om zo een mooie balans te houden.

Btw. Ik heb een donor account en kan zelf geen contactverzoeken sturen, als je op de 'interesse' knop drukt kan ik daar dus niet op reageren met een berichtje.

(vanwege privacy redenen -mijn naam komt weinig voor- is de genoemde voornaam is niet mijn echte voornaam)

This function has been disabled for One Wish | Waar wensouders elkaar ontmoeten