Voor deze functie dien je een volledige profiel te hebben

Wanneer je een profiel hebt kun je:

Maak nu een profiel aan

Stuur een contactverzoek naar Tjara

Bewaar Stuur bericht naar Tjara

Tjara, 26 jaar

Schiedam, Zuid-Holland

Hi, ik ben Tjara 26 jaar en werkzaam in de logistieke sector.
Ik kom uit een groot gezin, ik heb een half broertje en half zusje en twee stiefbroertjes. Ik ben 9 en 11 jaar ouder als mijn broertje en zusje en heb een grote rol gespeeld in hun opvoeding. Sinds mijn 13 wilde ik al moeder worden en dat is nog steeds een grote droom van mij. Na 3 mislukte relaties, denk ik dat het niet voor mij is weg gelegd om in een traditionele relatie een kindje te mogen krijgen.

Om heel eerlijk te zijn, past traditioneel ook niet echt bij mij.

Ik ben de eerste 7 jaar van mijn leven alleen geweest met mijn moeder. Mijn moeder wilde heel graag een kind, maar zag het niet zitten om een relatie aan te gaan. Niet heel veel later was ze zwanger en krijg ze mij. Hoewel ik altijd heel gelukkig ben geweest met mijn moeder, heb ik mij altijd afgevraagd wie mijn vader is. Er waren twee opties, en toen ik 8 of 9 jaar was heb ik met een van de twee een DNA test gedaan. Helaas bleek hij niet mijn vader te zijn, dus zal het wel de andere optie moeten zijn. Meerdere keren heb ik contact gezocht, met de vraag DNA test te doen, ik wilde zo graag weten waar ik vandaan kom. Wat mijn achtergrond is en wie de andere kant van mijn familie is. Helaas heeft hij dit altijd geweigerd en sinds november 2019 weet ik dat hij een jaar eerder is overleden. Ik zal helaas nooit meer de kans hebben om hem te ontmoeten en vragen te kunnen stellen. Dit is dan ook de rede dat ik een (of twee) vader(s) actief in het leven van mijn kindje zou willen.

Dit alles bij elkaar opgeteld, is dan ook waarom ik een actief vader/actieve vader figuur(en) in het leven van mijn toekomstige kindje zou willen. Ik weet zelf zo goed wat het is om zonder vader op te groeien, met de onzekerheden te moeten leven en hiervan te moeten helen.

Ik vind het belangrijk dat we wel echt een familie zijn, waarbij de band tussen de ouders goed is en we verjaardagen, feestdagen en evt. een vakantie samen kunnen vieren. Waar er ruimte is om spontaan bij elkaar te eten, er eigenlijk een goede vriendschap ontstaat die de basis zal vormen voor onze co-ouderschap relatie. Ik vind het dan ook erg belangrijk een goede klik te hebben met elkaar, dat we in grote lijnen dezelfde normen en waarden hebben. En dat we een zelfde visie hebben betreft de opvoeding.

Verder ben ik erg ambitieus in mijn werk, ben ik zeker carrière gericht. Ik houd er van mezelf uit te dagen en ben erg leer gierig. Naast mijn werk heb ik een grote vrienden kring om mijn heen, ik heb echt geluk met de mooie mensen die ik door de jaren heen, om mij heen heb verzameld. Regelmating spreek ik dan ook af, vaak gaan we lekker tafelen of hebben we creatieve dates.

Ik ben erg bewust bezig met zelfontwikkeling, ik wil graag goeien als persoon en kan dan ook zeker kritisch naar mijzelf zijn. Ik probeer zo milieu bewust mogelijk te leven, zonder al te streng voor mijzelf te zijn. Daarom eet ik voornamelijk vegetarisch of zelfs veganistisch, probeer ik 2 keer in de week te sporten (in ieder geval 1 x) en ben ik mijn ritme weer aan het vinden om te gaan mediteren.

 • Ik zoek
  • Ik zoek een co-ouder (gedeeld ouderschap)
 • ToelichtingIk denk dat ik eigenlijk alles hier over wel heb vermeld. Het belangrijkste is dat we elkaar echt even leren kennen en daar ook de tijd voor nemen.
 • RelatiestatusSingle
 • Kinderen
  • Ik heb nog geen kinderen
 • BeroepSupply Chain Officer
 • Opleidingsniveau MBO
 • Lengte165
 • Postuurnormaal
 • Haarkleurbruin
 • Oogkleurblauw

Rapporteer profiel Dit profiel heeft ongepaste inhoud of de gebruiker houdt zich niet aan de huisregels, stuur een melding naar support.

This function has been disabled for One Wish | Waar wensouders elkaar ontmoeten