Word lid om foto’s te bekijken, zo beschermen we de privacy van onze leden.
Als je lid bent kun je:

Word lid

Voor deze functie heb je een volledig profiel nodig

Wanneer je een profiel hebt kun je:

Maak nu een profiel aan

Stuur een contactverzoek naar Wendy

Bewaar Stuur bericht naar Wendy

Abonnee? Ja   Alléén abonnees kunnen jou een contactverzoek sturen. Ben jij abonnee? Stuur dan een contactverzoek om in contact te komen.

Wendy, 40 jaar

Dordrecht, Zuid-Holland

Creëer account voor toegang
Ik werk al 8,5 jaar voor mezelf en werk aan huis, ook werk ik nog part time in het onderwijs en organiseer ik elke zomer een muziek festival. Naast mijn werk ga ik graag uit eten of spreek ik met vrienden af. Muziek is mijn passie maar bespeel geen instrument, mijn favoriete muzieksoorten zijn blues, jazz, rock en rockabilly. Ik ben ook redelijk sportief, ik doe aan yoga, hardlopen en zo nu en dan wat krachttraining.
Reizen doe ik zo vaak als kan, Frankrijk,Ik werk al 8,5 jaar voor mezelf en werk aan huis, ook werk ik nog part time in het onderwijs en organiseer ik elke zomer een muziek festival. Naast mijn werk ga ik graag uit eten of spreek ik met vrienden af. Muziek is mijn passie maar bespeel geen instrument, mijn favoriete muzieksoorten zijn blues, jazz, rock en rockabilly. Ik ben ook redelijk sportief, ik doe aan yoga, hardlopen en zo nu en dan wat krachttraining.
Reizen doe ik zo vaak als kan, Frankrijk, Spanje, Turkije en verre reizen zoals een roadtrip door Amerika.
Verder leef ik gezond maar mag ik wel graag genieten van een glas wijn met vrienden, mindfulness en positief in het leven staan vind ik belangrijk.
Ik ben op het punt dat ik zakelijk en financieel ben waar ik wil staan, ik wil niets liever dan moeder worden en mijn mooie leven delen met een kindje. Ik heb een handvol vrienden en een hele grote famillie om mij bij te staan in dit mooie avontuur.

This function has been disabled for One Wish | Waar wensouders elkaar ontmoeten