Abonnement geannuleerd

27 mei '19

Het annuleren van je abonnement is succesvol verlopen. Jouw abonnement eindigt op [expiration].

[package]

Je kunt nog gebruik maken het abonnement tot de einddatum.
Na afloop van de abonnementsperiode wijzigt je account naar een ‘gratis account’ en verdwijnt je profiel van de Ontmoeten pagina.
Andere leden kunnen jouw profiel dan niet langer vinden en jij kunt geen foto’s zien van- of berichten sturen naar nieuwe leden.

Heb je interesse in het Donor werkboek of de Donorovereenkomst?
Een donorovereenkomst is noodzakelijk om alle juridische afspraken goed vast te leggen en gedoe te voorkomen.
Via OneWish Kompas bespaar je honderden euro’s juridische kosten t.o.v. een advocaat of notaris.
Lees meer op OneWish Kompas en bestel een van de producten.

Donor werkboek (€25)
In het werkboek nemen we je mee in alle stappen. Het kennismakingstraject met de donor, wat bespreek je, wat is de wetgeving, wat leg je vast, wat zijn do’s en dont’s, hoe werkt de inseminatie en wat is de inhoud van de donor overeenkomst? Lees alle info op één plek en bespaar zoektijd en gedoe.

Donorovereenkomst (€249)
Heb jij een donor gevonden en wil je aan de slag met de juridische overeenkomst? Met de overeenkomst heb je officieel op papier staan dat de donor een donor is, en geen verwekker. Hierdoor heeft de donor geen ouderschapsrechten maar ook geen plichten (zoals alimentatie).

Met code ONEWISH2023 ontvang je €25 korting op de donorovereenkomst.
Bij het afrekenen vul je de code in bij ‘Heb je een kortingscode?‘ onder winkelmandje.

Lees meer op OneWish Kompas en bestel een van de producten.

 

VEELGESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN

Loopt mijn abonnement automatisch door?

Je abonnement loopt altijd automatisch door tot wederopzegging/annuleren. Je hebt hier toestemming voor gegeven via een mandaat bij de eerste betaling van je abonnement via iDeal en je akkoord op de automatische verlenging. Een abonnement met terugwerkende kracht opzeggen is niet mogelijk.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden het abonnement?

Je kunt op ieder moment opzeggen echter je dient wel rekening te houden met de opzegtermijn van twee dagen. Deze twee dagen hebben we nodig om alles administratief te regelen. Dit betekent dat je tenminste twee dagen vóór afloop van de huidige periode dient op te zeggen om de betaling voor een volgende periode te voorkomen. Zeg je later op dan geldt er altijd een betalingsverplichting, ongeacht of je nog gebruik maakt- of gaat maken van het abonnement. Dit werkt hetzelfde als bijvoorbeeld je periodieke abonnement van je sportschool, Netflix, Spotify of de ANWB.

 

This function has been disabled for One Wish | Waar wensouders elkaar ontmoeten