One Wish dingt mee voor ASN Wereldprijs

14 september '15

In 2007 zag voordewereldvanmorgen.nl het levenslicht. Een platform dat het voor iedereen gemakkelijk maakt om zelf een bijdrage aan een duurzame samenleving te leveren. Opgericht door de ASN Bank.

Voordewereldvanmorgen vindt slimme ideeën, ideeën die op een ondernemende manier een oplossing bieden voor een maatschappelijk probleem. Ideeën waar de mensen van zeggen: “leuk idee, maar ik denk niet dat het kan”. De bedenker kan dan twee dingen doen. Het laten liggen óf er voor gaan. Besluit je het laatste? Dan ben je hier aan het goede adres. Want zoals Nelson Mandela ooit zei:

It always seems impossible until it’s done

Voordewereldvanmorgen.nl koppelt je aan projecten die jouw hulp ontzettend goed kunnen gebruiken. Dat maakt het een actie-platform voor mensen met een hart voor een betere wereld. Je zou het ook een duurzame wereld kunnen noemen, dat komt voor ons op hetzelfde neer.

Wat is dan een betere wereld? Als je het aan tien mensen vraagt, krijg je tien verschillende antwoorden. Er is geen universeel beeld hoe een betere wereld er uitziet. En ook geen route hoe je er komt. Wij denken dat als iedereen een klein beetje zijn best doet om iets goeds te doen voor mensen, dieren, planten of het klimaat, de wereld er elke dag mooier op wordt.

Klik hier om naar de projectpagina van ONE WISH te gaan.

This function has been disabled for One Wish | Waar wensouders elkaar ontmoeten