Word donor

Anders dan bij een spermabank (waar de donor en wensmoeder anoniem zijn voor elkaar) kom je via OneWish persoonlijk in contact met de wensmoeders. Jij bepaalt voor wie je donor wilt zijn.

Zie wie op zoek is naar een donor

OneWish is uniek door volledige profielen met foto's. Bekijk in één oogopslag het profiel, de introductie, de woonplaats en de persoonlijke kenmerken.

Een donor is geen verwekker

Als donor doneer je jouw zaad in een potje aan de wensouders. Je gaat akkoord met onze huisregels en jij weet dat (zelf)inseminatie door de wensouder(s) wordt gedaan.

Stuur berichten naar elkaar

Je kunt elkaar berichten sturen en later ontmoet je elkaar persoonlijk. Jullie kiezen samen hoe je de kennismakingsfase verder willen laten verlopen.

Alle informatie op één plek

In de bibliotheek en nieuwsbrieven vind je o.a. medische- en juridische informatie. In OneWish Magazine lees je verhalen, ervaringen en nieuws.

Al honderden OneWish babies geboren

Meer dan 40.000 wensouders en donoren gingen je voor. Via hen zijn duizenden matches en honderden OneWish baby's in diverse gezinsvormen geboren.

Hoe word je donor via OneWish?

Veel mannen overwegen vroeger of later om donor te worden. Singles, vrouw-vrouw koppels en mannen met vruchtbaarheidsproblemen hebben allemaal jouw hulp nodig bij het realiseren van hun kinderwens. Via OneWish ben je geen 'nummer', leden vinden het belangrijk dat er een persoonlijke klik is en willen jou leren kennen. Het is daarbij belangrijk dat je eerlijk en betrouwbaar bent en je afspraken nakomt. Tijdens de kennismakingsfase leer je elkaar kennen, stem je af wat je rol wordt en daarna onderteken je samen een donorovereenkomst. Na de zaad en SOA test doneer je jouw zaad doneren (t.b.v. zelfinseminatie) en help je bij het vervullen van een kinderwens.

Hoe werkt het?

Word lid en creëer je profiel

1

Doorzoek profielen

2

Kom in contact

3

Leer elkaar kennen

4
Marc (44)
Samen met mijn vriendin heb ik een fijn leven, waarbij we doelbewust kiezen voor een leven zonder kinderen. Graag wil ik als donor anderen helpen die een kinderwens hebben maar dit om verschillende redenen kunnen realiseren.
Kirsten (38)
Ik heb al meer dan 10 jaar een kinderwens maar nooit de juiste partner tegengekomen. Ik ben volledig verrast door deze site en de mogelijkheden. Tot gisteren dacht ik dat enkel een anonieme donor via de spermabank een optie was. Ik voel me als single wensmoeder zo gesteund en geholpen.
Robert (46)
Ik ben Robert, vader van twee meiden. We zijn heel gelukkig met het gezin dat we nu zijn en hebben samen geen kinderwens meer. Als donor help ik graag iemand bij het vervullen van een kinderwens.

This function has been disabled for One Wish | Waar wensouders elkaar ontmoeten